Leta i den här bloggen

lördag 20 augusti 2011

Liten Tacktårta

Jag har en moster och morbror som ALLTID ställer upp (vare sig det gäller barnpassning eller elproblem), och iom att de aldrig vill ha något i gengäld så bakade jag och Cornelia en liten tårta till dem som tack.

Cornelia har hällt i alla ingredienser till tårtbottnen, smakat av både limemoussen och jordgubbsmoussen för att se att de var godkända =), hjälpt mig kavla marsipan, stansat blommor och framförallt sett till att alla spillbitar inte gått till spillo =).


Det är samma fyllningar som i tårtan från igår, perfekt att göra två små 15 cm:are på samma gång för det är lagom med en sats av varje fyllning till två små tårtor. Även marsipanen som täcker tårtan är "samma" men det kan man inte tro när man ser bilderna, denna ser jättesvettig ut jämnfört med den andra. Men allt som skiljer dem åt är egentligen utseendet och att en fotades på torsdag eftermiddagen då det var sol och denna på fredag morgon då det var grått och molnigt.....där ser man vad ljuset kan göra för en bild =).Inga kommentarer:

Skicka en kommentar