Leta i den här bloggen

tisdag 15 november 2011

Blom- & Spritskurs

I slutet av oktober var jag i Kungälv hos Tårtdecor på kurs igen, denna gången var det Blom- & Spritskurs som stod på schemat. Och jag som aldrig spritsat innan hade ingen aning om vad jag skulle förvänta mig. Redan efter 20 minuter hade jag lyckats få 3 blåser i handen efter att ha rört kristyr för hand (vilket man tydligen ska göra, och inte köra ned elvisp som jag brukar)....hmmm .....trodde inte tårtmakeri skulle ge blåsor i händerna =).

Vi fick lära oss spritsa luktärter, rosor, rosenknoppar, liljor, lite olika kantdekorationer m.m. Jättekul och väldigt annorlunda mot det jag gjort innan.

Så här blev tårtan till slut:


Helt otroligt egentligen vad man kan göra med kristyr.På söndag är det daxs igen, daxs för årets sista tårtkurs för min del, denna helg heter kursen Julkulor & Igloo. Ska bli kul.

3 kommentarer:

 1. Hej hittat din blogg idag. Du är ju URDUKTIG!!!! Jag är sååå impad! Kan man prya? ;-))
  Började själv i våras.
  Så roligt o så bra kursen verkade vara. Jag var på tårtdecor i somras och tänkte anmält mig, men hoppade för den var en bit bort, men till våren SKA jag gå.

  Kommer garanterat att följa din sida. Kul också att kunna läsa om någon som bor o verkar häromkring.

  Tack för att du delar med dig av allt det vackra!!!
  Susanne

  SvaraRadera
 2. Hej Susanne, tack för din fina kommentar...
  Jag kommer garanterat att gå några kurser till våren med och bor du häromkring kan vi ju samåka... Tårtdecor är kanon och jag har hittills varit mycket nöjd med alla kurser utom en....men det berodde nog mest på att det inte riktigt var vad jag hade förväntat mig =))))

  SvaraRadera
 3. SUPER!!! jag hänger absolut med, tyckte bara det var för långt att köra själv. Fast.....jag ligger hästlängder efter dig o ditt skapande. Vad kul det ska bli!!!
  S

  SvaraRadera