Leta i den här bloggen

tisdag 26 april 2011

Tacofisk

Då var den påskhelgen över (vilken underbar helg det varit!!!) och vardagen är här igen.... vi har haft mycket kalas här hemma den sista tiden så både i söndags och igår så har vi levt på rester (vilket inte alls är fel när det är fint väder och man vill lägga tiden på annat än att laga mat). Men idag var resterna slut så det blev till att fixa lite lunch, fick bli en fiskfavorit: Tacofisk, enkelt och supergott!!

Tacofisk

600 g fiskfilé, t ex sej eller torsk
1 tsk salt
2 1/2 dl Kelda mellangrädde
1/2-1 dl tacosås, medium eller hot
2 dl riven ost texmex
15-20 tortillachips

Gör så här:
Sätt ugnen på 225°. Tina fisken om den är fryst. Salta och vik ihop fiskfiléerna om de är tunna (jag brukar använda fiskblock). Lägg dem i en smord ugnssäker form. Blanda grädde, tacosås och ost. Häll över fisken. Krossa chipsen och strö över. Stek fisken i mitten av ugnen ca 25 min. 

Servera med kokt potatis eller ris, grönsaker och en extra klick hot tacosås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar